Comprovar la disponibilitat de la cerca
None
1. Seleccionar dates
2. Seleccionar Ocupació
2 Adults/0 Nens
Allotjament 1
Allotjament 2
Allotjament 3
Reservar
 • Està permés portar animals de companyia?
  A la nostra casa està permès portar animals de companyia sempre i quan no siguin animals de raça perillosa, vagin lligats pel complexe, i no molesten als veins. Petició prèvia necessària. Suplement de 5€ per nit, màxim 20€ per estancia
 • Puc arribar fora de l'horari a recepció?
  Sí, no hi ha problema en arribar fora de l'horari a recepció. En tal cas, només caldrà que es posi en contacte amb la recepció com a màxim un dia abans de la seva arribada, per a concretar l'hora de donar les claus.
 • Podem deixar l'apartament més tard?
  L' hora oficial del Check Out són les 10h, no obstant això, en la majoria dels casos fem tot el possible per a que els nostres hostes puguin sortir més tard. Ens poden contactar un dia abans de la sortida per a saber l'hora concreta. De totes maneres igualment deixem una nota amb l'hora el dia abans al seu apartament.
 • Puc reservar un Late Check Out?
  La reserva del Late Check Out depèn de la disponibilitat i solament es pot reservar un dia abans de la sortida (a excepció d'ofertes espcials on ja està inclòs a la reserva). El preu són 10 € per apartament i la hora de sortida s'allarga fins a les 19 hores.
 • Puc entrar abans de l' hora oficial?
  L'hora oficial d'entrada a l'apartament són les 16 hores, però en la majoria dels casos tenim els apartaments abans d'aquesta hora. Poden contactar amb recepció un dia abans de la seva arribada. De totes maneres poden deixar constància del seu desig d'entrar aviat a l'hora de fer la reserva.
 • He de protar trona i cuna pel meu fill/a?
  No, a GoettenMar disposem de cunes i trones pels infants. No tenen cap cost adicional, però s'han de reservar al moment de fer la reserva.
 • Hi ha productes sense lactosa/glúten?
  Sí, clar! El nostre restaurant disposa tant de productes sense lactosa i sense glúten. També ens adaptem a tots els seus desitjos de menjar. Els hi agrairiem en cas de reservar esmorzar o mitja pensió que deixéssin constància de la seva petició de menjar sense lactosa/glúten o qualsevol altra alergia o intolerància.
 • Disposen de pàrking?
  No, no tenim pàrking propi. Però als carrers del voltant del nostre complexe es pot aparcar de manera gratuita. Als caps de setmana o durant la temporada alta acostuma a costar més aparcar, els hi recomanem acudir a les grans àreas de pàrkings públics gratuits darrere de l'estació de la Sarfa, a solament 3 minuts caminant de nosaltres. No es preocupi per arribar i baixar l'equipatge, sempre hi ha la possibilitat de parar davant el complexe. Contacti amb recepció per a més informació.